Mans Unides organitza un concert a Solsona per Somàlia


Mans Unides organitzarà un concert per recollir fons per un projecte concret per Somàlia

A Somàlia hi ha cinc zones de fam declarada, i l'ONU ha advertit que "el pitjor encara ha d’arribar". Hi ha 3,2 milions de persones que necessiten "ajuda immediata per salvar la vida". La crisi alimentària creix amb el temps. Cada dia augmenta el nombre de persones que necessiten assistència per no morir de fam. Mans Unides ha aprovat un nou projecte d’emergència a la zona.

Acció d’Emergència

Aquest nou projecte d’emergència a Somàlia és complementari als tres projectes en els que ha col·laborat Mans Unides. En aquesta ocasió, es facilitaran els mitjans perquè 400 de les famílies menys vulnerables puguin irrigar els camps de cultiu i produir collites.

Així, unes 2.800 persones no hauran de seguir depenent de l’ajuda que els vagi arribant. Es busca assolir un import de 19.200 euros.

Concert a Solsona

El pròxim 16 d'octubre, diumenge, a les 6 de la tarda, Mans Unides organitza un concert per recaptar fons per al projecte d'irrigació. Com a circumstància insòlita, Mans Unides realitzarà el concert al barri Josep Torregassa. L'acollida de part de l'Ajuntament i de l'Associació de Veïns ha estat molt bona ja que és una zona preparada per rebre més dinamització i disposada a col·laborar també en actes oberts a tota la població de Solsona. Es dóna el fet que el patró del barri és sant Josep Obrer i precisament el projecte de Mans Unides és perquè obrers de Somàlia puguin produir collites i així obtenir el menjar que necessiten.

La jornada començarà a les 6 de la tarda amb la lectura d'un manifest. Seguidament es farà el concert-ball gratuït a càrrec de Fernando Rodríguez, cantant colombià resident a Solsona.

Podem fer des d'ara aportacions a:
Cte. de "La Caixa" 2100- 0523- 23- 0200135401
REFERÈNCIA: NOM, COGNOMS i DNI (d'aquesta manera el donant rebrà agraïment i certificat per desgravar)

El concert-ball serà gratuït. Aquell dia també es podran fer donacions si es desitja. Una petita aportació pot salvar una vida.