Moments musicals solidaris



El passat 9 d’abril, al Teatre Armengol tingué lloc el concert “Moments Musicals”, coincidint els 25 anys de Mans Unides a Bellpuig i 25 anys de l’Escola de Música Mn. Jesús Capdevila. Va ser una tarda diferent, entretinguda i solidària. El concert fou protagonitzat per alumnes i professors de l’EMMB, i presentat per M. Àngels Capell.

La visualització prèvia d’un DVD ens apropà a la realitat de Benín, un país marcat per la seva pobresa, per la manca de formació, principalment de les mares i pel gran nivell d’analfabetisme. Totes aquestes circumstàncies sempre afecten els més febles, especialment els nens, i això provoca una gran mortalitat infantil. Els diners recaptats es destinaran a l’educació en salut neonatal de les dones per tal d’evitar la gran mortalitat infantil existent en aquest país.

Les missioneres que ajuden a fer realitat aquests projectes ens van manifestar que, amb només un euro, podem salvar un nen a Benín.

Cal destacar la disponibilitat amb que, des d’un principi, l’Equip Directiu de l’Escola acollí la proposta de Mans Unides i el treball i la il·lusió amb que la van fer realitat.

Mans Unides és ben conscient que organitzar qualsevol acte d’aquest tipus implica mobilitzar molta gent i ocupar hores de feina de forma desinteressada. Per tant, creiem que, els nostres projectes per al Tercer Món, són també de tots els que hi han participat: nens, famílies, EMMB, l’Ajuntament per la cessió del local, la col·laboració tècnica del seu expert Jordi..., etc. Expressem a tots ells el nostre agraïment. I ho volem fer també, d’una manera especial a tot el públic assistent, tant per la seva presència.com per la seva ajuda al projecte esmentat.
Entre tots ajudem a portar a terme aquest i altres projectes que Mans Unides realitza en diferents indrets del món per alliberar de la fam els que, sense la nostra ajuda, no haurien estat capaços de vèncer-la. Gràcies, doncs, a tots els qui, d’una manera o altra, hi heu col·laborat.

Més informació: www.mansunides.org

Informa: M. Aurora Aubach