Berenar solidari en favor de Mans Unides a Verdú



L’Associació “Dones Argila de Verdú” juntament amb el grup de Mans Unides, sensible a les necessitats que genera el nostre món i la nostra societat, va organitzar un berenar solidari en favor de “Mans Unides”, per col·laborar amb la seva campanya -lluitem contra la mortalitat infantil- amb el lema “El seu demà és avui”.

L’acte es va iniciar amb una conferència a càrrec de la Delegada de Mans Unides al Bisbat de Solsona, Sra. Maria Aurora Aubach desglossant el tema de la Campanya i acompanyada d’un DVD. “Sembrando futuro en Benín”.

Les persones que hi varen participar, es feren sensibles a aquesta problemàtica i aportaren el seu donatiu per ajudar a realitzar els projectes, que Mans Unides del Bisbat de Solsona, porta a terme en diferents països anomenats del tercer món.

Verdú, vila natal de Sant Pere Claver, missioner Jesuïta, que va lluitar pels drets humans, defensant a l’esclau com a persona humana amb tots els seus deures i llibertats, donant-se a ells dia a dia a Cartagena d’Índies, on morí esgotat del seu treball i aclamat popularment com el Sant de la llibertat, empara aquest sentiments de solidaritat demostrats en aquest berenar solidari de Mans Unides.

J. M. Castelló