Entrevista al president del CF Solsona, Isidre Angrill

Entrevista publicada al Solsonès Total el 22 de setembre de 2010

Entrevista a Isidre Angrill, jubilat i des de l'agost president del club més històric de la ciutat, el CF Solsona

“La il·lusió d'aquest any és poder pujar

Josep Àngel Colomés.- Isidre Angrill fins fa poc era el responsable del Club Sant Jordi de Catalunya Caixa. Ara ha substituït la Montse Albacete en la presidència del CF Solsona per encapçalar un projecte de consens i així unir dues forces dins del club.

“Aquest any tenim l'equip a primera territorial amb possibilitats de quedar del 2n al 14è classificat. Si ho aconseguim, pujaríem a una categoria nova que es farà que serà l'equivalent a la preferent d'ara. Si no, tornaríem a quedar amb una categoria equivalent a la segona regional i hauríem d'intentar tornar a pujar”.

“Volem tirar endavant i fer gaudir la canalla petits que és el nostre objectiu, per tal que puguin arribar al primer equip i fer més gran el nom de Solsona”

“Al primer equip hem tingut quatre o cinc canvis. José Prieto és l'entrenador del primer equip i aquest any tenim dos equips de juvenils entrenats pel Miquel Àngel Alsina i pel Paco Alconchel. El futbol base el porta Gesport amb l'Albert Viladrich al capdavant.”

“Intentarem trobar algú que ens actualitzi la pàgina web”

“A la junta tenim dues o tres persones que es cuiden del futbol en general, tenim un grup pel futbol base, un grup de pares que ajuden als entrenadors del futbol base i un grup econòmic que és el que ha de fer números per anar tirant. Hem de partir de la base que, d'ajuts oficials, cada dia menys”

“Som uns dos-cents socis. Intentarem fer una entrada popular comprant números.”

“Els jugadors del primer equip juguen gratis però sí que hi ha una ajuda simbòlica pel quilometratge.”

“No es tanca la porta a ningú i s'obra la porta a tothom. Us animo a què us feu socis perquè necessitem molts socis per poder sobreviure i que ens ajudeu tant amb voluntariat com des de les cases comercials.”