Paraules d'acomiadament de Mans Unides al missioner Pere Jové





Mans Unides Solsona.- El dia 22 del passat desembre ens va deixar, per entrar a la casa del Pare, el missioner Pere Jové Casas, de 78 anys. Ha dedicat més de 45 anys de la seva vida a l’atenció de molts germans nostres necessitats del Brasil, a la ciutat de Macae, on regia una parròquia i un centre de formació. Aquest centre de formació es va realitzar amb la col·laboració del Bisbat de Solsona. Després d’una vida plena de projectes realitzats ha deixat un gran llegat a les terres brasileres entre la gent humil que ha estimat i que l’han estimat.

En l’acte Eucarístic del seu comiat, efectuat a la seva Parròquia de San Antonio, hi varen participar milers de persones que van retre un emotiu homenatge al qui per a elles havia estat un gran pare.

Les seves despulles han estat traslladades a Catalunya, el passat dia 4 de Gener a Salo (Arxiprestat del Cardener),on va tenir lloc el funeral i l’enterrament amb una nombrosa assistència que va participar al seu acomiadament.

Gràcies, P. Pere per la teva obra missionera. Intentarem tots plegats seguir el camí que amb tan amor i senzillesa tu ens has ensenyat.