Ràdio Estel augmenta la seva audiència

Confirmat. Encara no han estat publicitats els números però una persona que treballa a Ràdio Estel m'ha explicat que l'audiència de Ràdio Estel en la 3a onada de l'EGM, ha augmentat. Per tant, bona notícia pels objectius del coordinador i cap de programes Enric Frigola que està empentant l'emissora cap a la proximitat, la ràdiofórmula musical i la varietat.

Ara mateix estic escoltant el Mètode Guardiola, un programa molt interessant que s'emet cada dijous de 9 a 10 del vespre. Avui Ràdio Estel entrevista Agustí Beneditto, que va ser candidat a la presidència del Barça. Beneditto acaba de definir l'entrenador del Barça com un home que fa coses extraordinàries de manera senzilla. Abans he escoltat Nits Estel amb l'Emili Pacheco.

Per altra banda, Ràdio Estel, així com va emetre la visita del Papa a Barcelona, retransmetrà en directe l'ordenació episcopal i presa de possessió del nou bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, el pròxim 12 de desembre, si Déu vol, amb l'Ignasi Miranda i amb un servidor de comentaristes.