Humilitat i treball constant (l'exemple del Barça de Guardiola)

El juny del 2003, el Barça patia una crisi immensa: institucional, de títols, econòmica... Amb molt poc temps, a base d’humilitat i treball constant (de bon criteri i de Power Points) es va arreglar la situació, es va reorientar un club creant un conjunt fort i amb capacitat de guanyar títols.

El juny del 2008, però, no fa pas tant, el Barça patia una altra crisi. Aquesta vegada de joc i de resultats. No hi havia humilitat i alguns jugadors van canviar el treball constant per la festa en massa ocasions. Guardiola, però, va capgirar la situació convertint el conjunt blaugrana en el millor del món. I tot, a base de molta humilitat i de molt esforç i dedicació.

El futbol pot ser una ajuda per sentir-nos estimulats en la nostra vida. També passarem crisis de diversos tipus, però sempre, la humilitat i el treball constant redreçaran el nostre camí. No hi ha millor recepta en una crisi que aquest duet: humilitat i treball constant. Amb la humilitat som conscients de la realitat, amb el treball constant, transformem la realitat perquè doni fruit.