Reconversió

Joan Majó parla d'economia en la contraportada d'El Periódico d'avui. Explica que els moviments van per una reconversió, més llarga que no pas una recuperació. Recuperar-se seria tornar al model anterior. Reconvertir-se, passar a un nou.

En la nostra vida, quan passem una crisi, també tenim aquestes dues opcions: recuperar-nos, tornar al nostre model anterior, o reconvertir-nos, passar a un nou model. Recuperar-se és bo quan es portava una línia sostenible, reconvertir-se cal quan el que féiem abans de la crisi era insostenible.

Reconvertir-se porta més temps però moltes vegades és la gran solució ja que millora l'estat anterior i ens ajuda a progressar.

Us deixo amb una cançó d'Anthony Santos, un cantant de Bachata que parla dels molts canvis que hi ha en el món ara. La cançó es diu "Muchos cambios en el mundo" i ens anima a "predicar que encara hi ha llum" en referència a la reconversió de molts, inclòs ell (sembla), cap al cristianisme. "Yo creo más en Dios que cualquier otra persona..." deia en una entrevista. En fi, la cançó que podem escoltar no és seva però segons he llegit li ve com anell al dit. Parla, sens dubte, de reconversió.